13 Temmuz 2014 Pazar

Hangi internet sitelerinden çeyiz alsak ? - Çeyiz alışverişi 3

Eğer İstanbul'da yaşamıyorsanız bu yazıya çok ihtiyacınız olacak demektir. Gerçi İstanbul'da yaşayanlarda her yere yetişebiliyor mu? Malesef hayır. Her İstanbul'a gidişime neler sığdırmak istiyorum neler. Her seferinde ya eş baskısı yada zaman yetmezliği yüzünden gidemiyorum birçok yere. Bu yüzden alışverişlerimin çoğunu internet üzerinden yapıyorum. ( Haliyle küçücük Yalova da beni en çok kargocu amcalar, abiler tanıyor :) )Hatta online alışveriş imkanı sağlamayan markalara da (Tepe Home vs.) gıcık oluyorum :) Neyse uzatmaya gerek yok. Evlenmeden yaklaşık 10 ay önce falan çeyiz hazırlığına başladım. Bu yüzden sırası bile şaşmayan, hergün incelediğim alışveriş sitelerim var. Birçoğunu biliyorsunuz eminim. Ben sadece bilmeyenlere pratik bir site listesi sunmak istedim. Sitelerin logolarına tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz. Buyrunuz :)




İlk kez internetten alışveriş yaptığım site belkide. Birkaç günlüğüne farklı farklı markalar indirime giriyor. Düzenli takip ederseniz çok beğenip kafaya koyduğunuz birçok şeyi daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Bazen tabak çanak alışverişlerinde kargolar hasar görebiliyor ama bilgiyi ilettiğinizde yardımcı oluyorlar. Tabi sadece çeyiz değil her türlü giyim, ayakkabı, parfüm, elektronik alışverişi de yapılabilen bir site.



Markafoni'den hemen sonraları keşfettiğim ve formatları aynı olan yine her markayı indirimde yakalayabileceğiniz bir site. Gayet güvenilir.




      Aynı formattaki sitelerin bir diğeri. Her gün göz gezdirmekte fayda var :)




Eviniz için enteresan ve hoş şeyler bulacağınız bir site.



Bütün çeyiz markalarının google ı gibi bir site :) Ne ararsanız var. Gerçi aldığım bir temizlik ürününün sapı eksik geldi neredeyse üç dört kez aradım yardımcı olacaklarını söylediler fakat hiç dönüş olmadı. Kargoların gelmesi de biraz uzun sürüyor :/




Yine ev ve dekorasyon içerikli incelemeyi sevdiğim bir site :)


Bu siteye yuvayıkan.com da diyebiliriz :) Tantitoniye hem internet üzerinden hem Bursa ve İstanbul'a her gidişimde saldırdığımı düşünürsek eğer eşlerin en büyük düşmanı sayabiliriz :) Neler var neler. Tantitoniyi tanımadan evlenmek istemezdim. İnsanı mutfağa sokan ürünlerini görmelisiniz :)




Yine yuvayıkangillerden bir site. Hem mağaza hem internet ortamından bizlerin aklını çelen beylerin düşmanlığını ilk sıralarda kazananlardan :) Sürekli çizgisini yenileyen cicili bicili eşyaları birarada düşünün :) Sürekli takip edilmeli.




Birkaç kez alışveriş yaptığım, hatalı gelen sehpalarımı anında değiştiren ilgili bir müşteri hizmetlerine sahip olan site. Düzeltme: Bugün gelen bardaklarım inanılmaz özensiz paketlenmiş ve kırıklar. Böyle bir siteyi öneremem.




Uzun süre adına bongavon dediğim sanki kendini pek sık yenilemeyen site :) Alışveriş yapıp memnun kaldıklarımdan.




Yurtdışından güvenle alışveriş yaptığım, neden çeyiz alışverişlerimin en başında keşfedemedim dediğim marka. Şimdi en başa dönsem bütün günlük takımlarımı buradan tamamlar ayrı ayrı günlük yemek takımı, kahvaltı takımı alacağıma dört kişilik harika takımlar oluştururdum. Desenlerine hayran kalınası :)




Gerçekten evimizin herşeyi :) Hem internet üzerinden hem canlı canlı sömürdüğüm, artık eşimi kapısında bırakıp gezdiğim yer. Bilmeyen yoktur :)




Oda spreylerini, mumluklarını, çerçevelerini, dekorasyona dair birçok ürününe bayıldığım site. Mağaza düzenleri biraz karışık gelsede seviyorum :)




Sürekli yeni ürünler getiren sık sık bakılası site ve mağaza. İnstagramda en çok sorulan renkli kaplarımın yeni renklerini satışa sunmuş burdan duyuralım :)




Neler var neler :) Eskiden paşabahçede sadece bardak satılır sanıyordum. Ne zaman çeyiz alışverişleri başladı işte o zaman yanıldığımı anladım. İnternet sitesindense mağazayı gezmenizi öneririm. Çünkü sitede malesef her ürün bulunmuyor :/

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Yine Zara Home, Bernardo, Esse, Porland, Karaca, Mudo Mağazaları da bayıldığım fakat internet sitesi üzerinden alışveriş yapılıyor mu onu dahi bilmediğim siteler. Hepsinin gezilmesini ve en en en beğenilen ürünlerin alınmasını öneririm. Çünkü evlendikten sonrada çıkan birçok yeni ürünü almak ister dolaplarda yer bulamazsanız üzülürsünüz benim gibi :)
Umarım işinize yarar. Sevgiler.


11 yorum:

  1. Ben buraya da dadandım :D hadi hayırlısı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin canım dadanmak ne demek mutlu olurum :)

      Sil
  2. İstanbulda yaşamayan biri olarak zara home dışında diğerlerinin online satışı var canım, test edildi onaylandı :) Ancak bernardo nun iade kısmı biraz sıkıntı kargo ücreti bize ait :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef tepe home un da yok onu unutmuşum canım, arada markafoniye geliyor ama sınırlı sayıda ürün oluyor, tabi urunlerin içinde greengate hiç olmuyor :(

      Sil
  3. Herşeyi mi zevk kokar bi insanın ,, evet örneği sensin ,, bayılıyorum sana ☺️��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok tesekkur ederim :) utandırma beni.. zevklerimiz aynı diyelim :)

      Sil
  4. Hoşbuldum :) her yerden takip ediyorum mrsisbeceren fanı oldum resmen :D :))

    YanıtlaSil
  5. merhaba
    benimde tavsiyede bulunmak istediğim siteler var eklemek isterim ki
    dekorasyonda boynerevde & herdekora
    mutfak cookplus
    ayakkabı zizigo & marjin
    kıyafet enmoda morhipo modagram markaport
    ıvırzıvır için n11
    tabiki kargo bedava siteler yoksa sürekli iade yapmaktan iflas edilebilir

    YanıtlaSil
  6. Cath Kidston Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Bana da beklerim. www.locosmetico.blogspot.com ;)

    YanıtlaSil