9 Aralık 2013 Pazartesi

OBag'i olmayan kalmasın ! Mrs.isbeceren's Bloga özel %40 indirim çeki :)




Emanuele Magenta tarafından tasarlanıp Fullspot tarafından İtalya’da üretilen bu şekere benzeyen güzelliklere çanta demek haksızlık gibi geliyor bana :( Almaya karar verdiğim an ile siparişi verdiğim süre arasında bir kaç saat var neden mi? İnsan hangi rengi seçeceğini hiç bilemiyor. Sepete atıp atıp bıraktım defalarca. Kum renginin tükenmesine yıkılırken siyahın bana göz kırpmasına dayanamadım. Kısa sürede elime ulaşması da cabası. 






OBagleri en özel kılan 15 renk gövde, 6 farklı renk ve model sap ve de 2 farklı astar seçeneğiyle çantanızı kendiniz oluşturuyor olmanız. İsterseniz deri sapıyla şık bir mekanda, ister günlük hayatta ve hatta isterseniz halat sapıyla plajda bile kullanılıyor bu güzellikler. Sadece yazlık gibi duran bu çantaları naturel ve siyah olmak üzere iki seçeneği olan astarlar ise kış aylarında da kullanılır hale getiriyor. 




Gelelim güzel habere :) Benimde bir OBag'im olsun diyorsanız eğer "109273" kupon kodu ile pazartesi yani 16.12.1013'e kadar dileyen herkes % 40 indirimli OBag'e sahip olabilir. 




Ben dayanamayıp birkaç rengini daha aldım. Bence sizde bu güzel fırsatı kaçırmayın :)

Tam burada sizi bekliyorlar. Sevgiler.







6 yorum:

  1. O BAG ile sahibi olmama vesile olan sevgili komşu eltime teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. offf çok güzeller ama fiyat olarak bir öğrenci için fazla :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama %40 indirimsiz haliyle begendigini dusun :) sonra indirimle hesapla bak ucuz oldu :)

      Sil