7 Aralık 2013 Cumartesi

Düğün Fotoğrafçısı


Öncelikle yeni tecrübeler ve nacizane önerilerle bundan sonra sık sık 
karalayacağım sayfama hoşgeldiniz :) Yaşadığım en taze deneyim ve sıfır pişmanlıkla geçirdiğim Düğün Fotoğraflarımdan başlamak istedim.  Hadi buyrun :)



Beni tanıyanlar bilir fotoğrafa ayrı bir merakım var. Önemli benim için. Yaşanılan günden geriye kalan en somut şey fotoğraf bana göre. Baktıkça mutlu olur, o güne geri dönerim. Öyle her fotoğrafa bakmam ama :) Güzel çıktıklarıma bakarım. Onları koyarım. Aman efendim çok fotojenikmişim, alakası yok. Hep söylerim "98427429 tane çektiriyorum illa bikaç tanesi bişeye benziyo siz onları görüyosunuz" diye. Vallahi gerçek bu. 


Gelelim Düğün Fotoğrafı hikayeme. Şimdilerde canım arkadaşım olan Özge Ds'yi facebook sayesinde buldum. Düğünümüze 9 ay vardı ama yana yana fotoğrafçı arıyordum. O hallolmadan bana rahat yoktu. Takip ettiğim bir grupta reklamını gördüm. Çektiği fotoğrafları, internet sayfasını inceledim. İçime sindi ve aradım hemen.  Sonra gün belirledik vs vs. Sıra o günü beklemeye geldi. Ara ara yazıştık kendisiyle. Düğün fotoğraflarımda denizde olsun, ağaçta olsun, dışı güzel evlerde olsun, o da olsun bu da olsun diye sıraladım durdum. Onun yardımıyla Kuzguncuk'a karar verdik. Hem evime yakınlığı hem saydıklarımı içermesi yeterli bir sebepti benim için. 


Düğünden iki gün önce saç ve makyaj provasında fotoğraf çekimini yaptıracaktık. İyi ki öyle karar vermişiz. İstanbul'dan Yalova'ya gelin gideceğimden düğün günü İstanbul trafiğini de göz önüne alırsak benim için fotoğraf çekimi imkansızdı. Stressiz, rahat rahat yaptık çekimimizi. Dün 5 ay oldu evleneli. Ben hala düğün fotoğraflarımı paylaşmaya devam ediyorum. Dilediğim zamana kadar da paylaşmaya devam edicem.


Kesinlikle insanın fotoğrafçıyı kendine yakın hissetmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Özge güler yüzlü, titiz, bitmek bilmeyen bi enerjisi var ve en önemlisi adından da anlaşıldığı gibi işini AŞKla yapıyor. Eğer hala Düğün Fotoğrafçınıza karar vermediyseniz Özge Ds ' yi bi tıklayın derim. :)

Sevgiler.



Web sitesi: www.askfotografcisi.com.tr Mail Adresi: ask@askfotografcisi.com Facebook Sayfası: http://www.facebook.com/ozgeds İnstagram: http://instagram.com/askfotografcisi





12 yorum:

  1. Nasılda güzel bir gelin oldun sen maşallah sana büşüm:)takibe alındın bundan sonra bende beklerim bloguma :) kocaman öptüm seni hoşgeldin blog alemine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim hoşbulduk :) teşekkür ederim iltifatın için öptüm seni ve Çınarı :)

      Sil
  2. merhaba;)

    fotoğraflarınız kesinlikle dillere destan, hepsi cıvıl cıvıl:)) sizin ışığınızın etkisini de unutmamak lazım tabi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) Blogunu yeni yeni inceliyorum, şahane :)

      Sil
  3. Çook tatlı fotoğraflar :) ömür boyu mutluluklar dileriimmm..

    YanıtlaSil
  4. çokkk güzeller bayılıyorum özgenin resimlerine zaten mutluluklar ve blog aleminede hos geldin :) banada beklerim. sevgiler.
    http://burcininhayaladasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel işer başarıyo :) hoşbulduk tabi gelirim

      Sil
  5. Ben fotoğrafçısından pişman olan biri olarak sizin için ne mutlu diyorum :(
    Mutluluklar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çekimi bi daha yaptırın :) Eşiniz kabul eder mi bilmiyorum ama çok eğlenceli olur :)

      Sil
  6. fotograflar coK güzeL:) Mutluluklar dilerim size

    YanıtlaSil