Pasta tabanı
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
4 yemek kaşığı un
1 paket kremşanti
Nescafe 3ü 1arada
Muz
Oreo
Önce kreması için süt, şeker ve unu bir tencerede pişiriyoruz. Soğuduğunda 1 paket kremşantiyi ekleyip çırpıyoruz. Sonrasında hazırladığımız nescafeyle pasta tabanının iç kısımlarını hafifçe ıslatıyoruz. Pasta tabanının alt kısmını sunacağımız tabağa yerleştirdikten sonra üzerine kremasını döküp muzları yerleştiriyoruz. ( Başka meyvelere de şans verilebilir :) ) Pasta tabanımızın üst kısmınıda yerleştirip yine kremayla kaplıyoruz. Daha şık bir görüntü için en üst kısmı çikolata sosuyla kaplayabiliriz. Ben kendimiz için yaptığımdan görüntüye fazla özenmedim :) Son olarak keskin ve şekerli bir tadı olduğu için ortadan ikiye ayırdığımız oreolarla pastamızı süslüyoruz. Deneyenlere afiyet olsun :) Sevgiler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder