29 Aralık 2015 Salı

#16bloggerla2016

Merhabalar :)

Sevgili Nazlı ve Neslihan'ın davetiyle 19 Aralık Cumartesi günü, soğuk Ankara'da sıcacık bir etkinliğe katıldım. Jw Marriott Ankara bu harika etkinliğe kapılarını açtı. Otelin girişinden etkinliği yaptığımız salona kadar minik detaylar parıldıyordu.


İçeride birbirinden güzel bloggerlar vardı. İnsan azıcık çirkin olur yani, ne o öyle :) Neyse. Her bir detayı ayrı ayrı düşünülmüş, emek emek hazırlanmış bir etkinliğin katıldığım "ilk etkinlik" oluşu beni çok mutlu etti. 


 Yukarıdaki karenin güzelliğine bakar mısınız? Dekorasyonun bu kadar zevkli olması hepimizde fotoğraf çekme isteği doğuruyordu. Çekiyor, çekiyor doymuyorduk :) Masanın dekorasyonunda kullanılan ve güzellik katan bardak altlığı kütük Jade Selection 'dandı. Masada tadına doyamadığımız kuruyemişler Tuğba Kuruyemiş ten, atıştırmalık galetalarımız Balıkçıoğlu ndan, sunumlarımda da severek kullandığım peçeteler Treso Tasarım dan, mısır sadece tuzlu olmaz karamelli ve sütlü çikolatalı hatta cheddar peynirli bile olur diyen ve ufkumuzu genişleten MrandMrsPopcorn ise şık kutularıyla bizimleydi. Üst kısımda gördüğünüz minnoş kasaların içinde ise Leb 'in nefis leblebileri vardı. İki küçük bardakta ise dondurulmuş Buğday çimi suyu vardı. İlk kez denedim. Her faydalı şey gibi tadı çok hoşuma gitmedi :) Ama içeriğini öğrendiğimde kendilerine karşı koymadım :)



Bu nefis payetli runner Pink Deco imzasını taşıyordu. Boyanmış kozalaklar, şık mumlar, uçan balonlar, süslü kavonazlar hepsi göz alıyordu.


Etkinliğin mimarı Nazlı ve Neslihan açılış konuşması yaptıktan sonra bize etkinliğin sponsarlarını birer birer tanıttılar. Birbirinden farklı ve alanının en iyileri arasında olan markaları tanımak, ürünlerini denemeye fırsat bulmak benim için çok zevkli. Hepsini bir dahaki yazımda sizlere tanıtmak için sabırsızlanıyorum.


İlk olarak Ralila'dan Rahmi Bey organik ürünler ile ilgili bizlere bilgi verdi. Organik siyah üzüm çekirdek ekstratının ciltlerdeki hissedilir farkını bir blogger arkadaşımızın elinde gösterdi. 


Sonrasında Para, yaşam ve ilişki koçu Pelin Narin Tekinsoy bizlere "Para'nın hayatımızdaki yeri" ile ilgili güzel bir bilgilendirme yaptı. Tamamen duygusal isimli iki kitabını imzalayarak çektiği kurayla iki kişiye armağan etti. Şanslılardan biri bendim. 2016'da seni daha çok çekeceğim paracım üzgünüm :)




Daha sonra harika otelimiz Jw Marriott Ankara 'nın ikramlarıyla etkinliğe ara verdik. Birbirinden nefis ara sıcaklar ve tatlılar enerjimizi arttırdı. Ardından günün büyük süprizi için merakla beklemeye başladık. Kısa bir bekleyişin ardından kapının açılmasıyla Mac Ankamall ekibi karşımızda belirdi. Mac Türkiye'de ilk kez bir blogger etkinliğne konuk oluyordu. Tabi bir alkış bir kıyamet :) Aşağıdaki fotoğrafta ağzımın şekli durumu daha iyi özetliyor aslında :)


Sevgili Emre Turhal makyajın detayları, merak edilenler ve 2016 trendleriyle ilgili sorulaerı cevapladı. O sırada ben makyajımı silmeye başladım. Çünkü "smokey eyes" demosunu benim üzerimde gösterecekti. Tekrar oradaki bütün arkadaşlara bana makyajsız katlandıkları için teşekkür ediyorum :) 


Sonuç makyajı eyeliner, rimel ve kırmızı rujdan ibaret olan bana oldukça değişik gelse de oradaki makyaj bloggerı arkadaşlarım beğenmiş görünüyordu. Bütün gözler üzerimdeyken ne kadar utandığımı tahmin edemezsiniz :)


Bize gün boyu fotoğraf çekerek eşlik eden Moonmarkworks 'ün Aylin'ine ise teşekkürlerin en büyüğü. Etkinlik ile ilgili paylaşımlarımızı instagramda #16bloggerla2016 etiketinden takip edebilir, etkinliğe katılan blogger arkadaşlarıma ise isimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

                  İkinci yazım " #16bloggerla2016 Sponsorlar" da görüşmek üzere :)     




3 yorum:

  1. çok güzel bir etkinlik olmuş, bir daha ki böyle etkinlikleri sitemizde paylaşmak isteriz http://www.ankaraetkinlikrehberi.com

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık, uzun ama zevkli bir post olmuş :)

    YanıtlaSil